Om mig

Jag heter Patricia, är 29 år gammal och bor i Eskilstuna (Södermanland) 
Sen ett par år tillbaka håller jag intensivt på med fotografering, detta är ännu på hobbynivå. I framtiden hoppas jag på att detta kommer att få en ännu större roll.Jag plannerar då att ifall möjligheten finns att få till en innomhus studio så att det finns möjligeter att fotografera både i studio och ute i naturen. 

Just nu fotograferar jag framför allt djur i naturen. Detta är både husdjur och vilda djur, framför allt husdjursfotografi brinner jag lite extra för. Under fliken 'Portfolio' finns det lite bilder jag tagit genom åren. 
För nuvarande erbjudanden och nyheter se min facebooksida

Har du intresse i en fotoshoot? Så kul! Du hittar mina kontakt uppgifter under fliken 'Kontakt'

 profil

Mitt djurintresse har alltid varit stort 2011 gick jag ut Naturbruksgymnastie Öknaskolan i Tystberga med inrikting Djurvård och naturvetenskap. Efter det bar det av till Nederländerna för utbilningen Leg. Djursjukskötare och tog min examen på internationell nivå 2013. 
Sedan 2014 är jag Diplomerad ID märkare med chip för hund och katt och 2015 gick jag SKK's hunduppfödar utbilning. Sedan 2017 är jag även Diplomerad hundfrisör från Trimacademin i Nederländerna. 

Sedan 2004 är jag den stolta ägaren av den underbara rasen Drentsche Patrijshond och sedan 2010 kan man hitta mig på många utställningar både inom och utanför Sverige gränser. 

 siri

Foto: A. Breunis